ΑΓΗ ΚΑΣΟΥΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

Ο Όμιλος ιδρύθηκε το 2013 από ανθρώπους με μεγάλη εμπειρία, γνώσεις και προσφορά στο χώρο της σκοποβολής και σκοπό τη μεταλαμπάδευση των γνώσεων τους και της αγάπης τους για το άθλημα. Πρόεδρος του Συλλόγου είναι η Πρωταθλήτρια Παγκοσμίων Κυπέλλων Άγη Κασούμη.

Ο Όμιλος καλλιεργεί αγωνίσματα σκοποβολής με πυροβόλα και αεροβόλα όπλα στις κατηγορίες ανδρών, γυναικών, εφήβων και νεανίδων. 

Οι διακρίσεις του συλλόγου ξεκινούν το 2014, με την Άγη Κασούμη να κατακτά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, την 1η θέση στο Σπορ Πιστόλι Γυναικών.

Το 2015, η Άγη Κασούμη επαναλαμβάνει την επιτυχία της προηγούμενης χρονιάς κατακτώντας ξανά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο Σπορ Πιστόλι Γυναικών.

Το 2016, η Άγη Κασούμη κατακτά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο ατομικό, στο Σπορ Πιστόλι Γυναικών και στο ομαδικό, ο σύλλογος  χρίζεται, επίσης, Πρωταθλητής Ελλάδος με τις Άγη Κασούμη, Σοφία Τσέργα και Εύα Κοφινάκου.

Το 2017, είναι μια - άκρως παραγωγική και γεμάτη μετάλλια και επιτυχίες - χρονιά.  Συγκεκριμένα:

Ο Γιώργος Μαυρίδης χρίζεται Πρωταθλητής Ελλάδος στο Σπορ Πιστόλι Εφήβων.  Στο ομαδικό, ο σύλλογος κατακτά το χάλκινο μετάλλιο με τους Γιώργο Μαυρίδη, Δημήτρη Μάνο – Κασούμη και Παναγιώτη Βακιρτζή.

Η Κωνσταντίνα Αργυροπούλου κατακτά το χάλκινο μετάλλιο στο ατομικό, στο Σπορ Πιστόλι Νεανίδων.  Στο ομαδικό, ο σύλλογος κατακτά, επίσης, το χάλκινο μετάλλιο με τις Κωνσταντίνα Αργυροπούλου, Αιμιλία Παλάσκα και Έλενα Πάλλη.

Ο Γιώργος Μαυρίδης, κατακτά το ασημένιο μετάλλιο, στο ατομικό, στο Πιστόλι Στάνταρντ Εφήβων.  Στο ομαδικό, ο σύλλογος χρίζεται Πρωταθλητής Ελλάδος με τους Γιώργο Μαυρίδη, Παναγιώτη Βακιρτζή και Δημήτρη Μάνο – Κασούμη .

Η Άγη Κασούμη κατακτά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο ατομικό, στο Σπορ Πιστόλι Γυναικών.  Στο ομαδικό, ο σύλλογος  χρίζεται, επίσης, Πρωταθλητής Ελλάδος με τις Άγη Κασούμη, Κατερίνα Βέλια και Σοφία Τσέργα.