Η Πρωταθλήτρια Παγκοσμίων Κυπέλλων στο πιστόλι και ρεκορντγούμαν Άγη Κασούμη, πρώην πρωταθλητές και άνθρωποι που αγαπούν τη σκοποβολή έφτιαξαν αυτόν το Σύλλογο με σκοπό να μεταδώσουν τις γνώσεις τους, την εμπειρία δεκαετιών και την αγάπη τους για αυτό το συναρπαστικό άθλημα.

Όσοι θέλετε να γνωρίσετε από κοντά τον υπέροχο και διαφορετικό κόσμο της σκοποβολής, να μάθετε σκοποβολή από πρωταθλητές, να διασκεδάσετε με φίλους, να μυηθείτε σε έναν εναλλακτικό τρόπο άσκησης και σκέψης και να γίνετε, ίσως και εσείς, αθλητές ή και πρωταθλητές, η απόσταση που σας χωρίζει είναι μία απόφαση ή όσο ένα… μπαμ!

 

Δελτίο Τύπου 

23.03.2018

Στα βήματα της Άγης Κασούμη η Κωνσταντίνα Αργυροπούλου!

Εξαιρετική επίδοση πέτυχε η 16χρονη Πρωταθλήτρια του συλλόγου μας «ΑΓΗ ΚΑΣΟΥΜΗ Ε.Α.Σ.Ο.», Κωνσταντίνα Αργυροπούλου στον Αγώνα Πρόκρισης για την Εθνική Ομάδα Πυροβόλων Όπλων που διεξήχθη την Κυριακή 11 Μαρτίου 2018 στο Εθνικό Σκοπευτήριο Μαλακάσας. Καλύτερη επίδοση στην κατηγορία νεανίδων, 2η καλύτερη στην κατηγορία γυναικών (!), με 552/600, αμέσως μετά την Άγη Κασούμη με 576/600. Το μέλλον προμηνύεται λαμπρό για την Κωνσταντίνα!

δελτίο τύπου 9