Η Πρωταθλήτρια Παγκοσμίων Κυπέλλων στο πιστόλι και ρεκορντγούμαν Άγη Κασούμη, πρώην πρωταθλητές και άνθρωποι που αγαπούν τη σκοποβολή έφτιαξαν αυτόν το Σύλλογο με σκοπό να μεταδώσουν τις γνώσεις τους, την εμπειρία δεκαετιών και την αγάπη τους για αυτό το συναρπαστικό άθλημα.

Όσοι θέλετε να γνωρίσετε από κοντά τον υπέροχο και διαφορετικό κόσμο της σκοποβολής, να μάθετε σκοποβολή από πρωταθλητές, να διασκεδάσετε με φίλους, να μυηθείτε σε έναν εναλλακτικό τρόπο άσκησης και σκέψης και να γίνετε, ίσως και εσείς, αθλητές ή και πρωταθλητές, η απόσταση που σας χωρίζει είναι μία απόφαση ή όσο ένα… μπαμ!

 

Δελτίο Τύπου

30.4.2017

Μια ακόμα θριαμβευτική εμφάνιση για τις αθλήτριες του Σκοπευτικού Ομίλου «ΑΓΗ ΚΑΣΟΥΜΗ» . Θερμά συγχαρητήρια στις αθλήτριες του συλλόγου που κατάφεραν να σαρώσουν, για μια ακόμα χρονιά, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα του 2017, στο αγώνισμα Σπορ Πιστόλι Γυναικών.

Συγκεκριμένα, για 39η χρονιά την πρώτη θέση κατέκτησε, η Άγη Κασούμη με επίδοση 579/600. Ακολούθησαν η Βέλια Κατερίνα με 510/600 και η Τσέργα Σοφία με 445/600.

Μια ακόμα νίκη μέτρησε η ομάδα, στο ομαδικό Πρωτάθλημα, με τις τρεις αθλήτριες να καταλαμβάνουν την 1η θέση με συνολικό σκορ 1534/1800, δημιουργώντας ένα κλίμα αισιοδοξίας για ακόμα περισσότερες μελλοντικές επιτυχίες.

Για τα αναλυτικά αποτελέσματα πατήστε εδώ.

deltio typou 6

22.4.2017

Μια θεαματική εμφάνιση από τους εφήβους του Σκοπευτικού Ομίλου «ΑΓΗ ΚΑΣΟΥΜΗ». 

Ύστερα από έναν εξαιρετικό αγώνα, την 1η θέση στο Σπορ Πιστόλι Εφήβων κατέλαβε ο δεκαπεντάχρονος Γιώργος Μαυρίδης με συνολική επίδοση 541/600. Ακολούθησαν ο Κασούμης Δημήτριος και ο Βακιρτζής Παναγιώτης με 442/600. 

Οι νίκες του συλλόγου συνεχίστηκαν με την ομαδική νίκη των αγοριών στο Ομαδικό Πρωτάθλημα, όπου επαξίως κατέκτησαν την 3η θέση. 

Πολλά συγχαρητήρια και αναμένουμε πολλές ακόμα επιτυχίες, μιας και αυτή ήταν μόνο η αρχή για τους νεαρούς σκοπευτές.

Για περισσότερα αποτελέσματα πατήστε εδώ . 

deltio typou 5