Η Πρωταθλήτρια Παγκοσμίων Κυπέλλων στο πιστόλι και ρεκορντγούμαν Άγη Κασούμη, πρώην πρωταθλητές και άνθρωποι που αγαπούν τη σκοποβολή έφτιαξαν αυτόν το Σύλλογο με σκοπό να μεταδώσουν τις γνώσεις τους, την εμπειρία δεκαετιών και την αγάπη τους για αυτό το συναρπαστικό άθλημα.

Όσοι θέλετε να γνωρίσετε από κοντά τον υπέροχο και διαφορετικό κόσμο της σκοποβολής, να μάθετε σκοποβολή από πρωταθλητές, να διασκεδάσετε με φίλους, να μυηθείτε σε έναν εναλλακτικό τρόπο άσκησης και σκέψης και να γίνετε, ίσως και εσείς, αθλητές ή και πρωταθλητές, η απόσταση που σας χωρίζει είναι μία απόφαση ή όσο ένα… μπαμ!

 

Δελτίο Τύπου 

19.9.2017

 Κυρίαρχοι στα πιστόλια οι έφηβοι και οι νεανίδες του Σκοπευτικού Ομίλου ΑΓΗ ΚΑΣΟΥΜΗ στον αγώνα Α΄ Κατηγορίας που διεξήχθη 15-17 Σεπτεμβρίου στη Σπάρτη…

Κυριάρχησαν στις κατηγορίες εφήβων και νεανίδων οι αθλητές του Σκοπευτικού Ομίλου ΑΓΗ ΚΑΣΟΥΜΗ στους επετειακούς σκοπευτικούς αγώνες που διοργανώθηκαν στη Σπάρτη 15-17.9.  Κυπελλούχος και στα τέσσερα (4) αγωνίσματα εφήβων (σπορ πιστόλι, πιστόλι ταχύτητας, πιστόλι στάνταρντ και αεροβόλο πιστόλι), ο 15χρονος Γιώργος Μαυρίδης (ΑΓΗ ΚΑΣΟΥΜΗ Ε.Α.Σ.Ο.).  Στις νεανίδες, κυπελλούχος και στα δύο (2) αγωνίσματα (σπορ πιστόλι και αεροβόλο πιστόλι), η 16χρονη Κωνσταντίνα Αργυροπούλου (ΑΓΗ ΚΑΣΟΥΜΗ Ε.Α.Σ.Ο.), με επίδοση στο σπορ πιστόλι που ξεπέρασε και τις αντίστοιχες επιδόσεις των γυναικών!  Τη 2η θέση στο σπορ και στο αεροβόλο πιστόλι νεανίδων, κατέκτησε η 16χρονη Αιμιλία Παλάσκα (ΑΓΗ ΚΑΣΟΥΜΗ Ε.Α.Σ.Ο.).

Οι αγώνες διοργανώθηκαν από τον Σκοπευτικό Όμιλο Σπάρτης, τον Αθλητικό Όμιλο Μάνης «Ο ΝΙΚΑΝΔΡΟΣ», τον Αθλητικό Σκοπευτικό Όμιλο Γυθείου, τον Αθλητικό Πολιτιστικό Όμιλο Μάνης «ΤΟ ΤΑΙΝΑΡΟ» και τον Σκοπευτικό Όμιλο Επιδαύρου Λιμηράς «Ο ΔΩΡΙΕΥΣ», σε συνεργασία με τον Οργανισμό Νεολαίας και Άθλησης του Δήμου Σπάρτης, προς τιμήν των τριών Αξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού Παναγιώτη Βλαχάκου, Έκτορα Γιαλοψού και Χριστόδουλου Καραθανάση, οι οποίοι έπεσαν για την Πατρίδα στις 30-31 Ιανουαρίου 1996 στα ΙΜΙΑ.

sparti-metallia

 

Δελτίο Τύπου 

30.4.2017

Μια ακόμα θριαμβευτική εμφάνιση για τις αθλήτριες του Σκοπευτικού Ομίλου «ΑΓΗ ΚΑΣΟΥΜΗ» . Θερμά συγχαρητήρια στις αθλήτριες του συλλόγου που κατάφεραν να σαρώσουν, για μια ακόμα χρονιά, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα του 2017, στο αγώνισμα Σπορ Πιστόλι Γυναικών.

Συγκεκριμένα, για 39η χρονιά την πρώτη θέση κατέκτησε, η Άγη Κασούμη με επίδοση 579/600. Ακολούθησαν η Βέλια Κατερίνα με 510/600 και η Τσέργα Σοφία με 445/600.

Μια ακόμα νίκη μέτρησε η ομάδα, στο ομαδικό Πρωτάθλημα, με τις τρεις αθλήτριες να καταλαμβάνουν την 1η θέση με συνολικό σκορ 1534/1800, δημιουργώντας ένα κλίμα αισιοδοξίας για ακόμα περισσότερες μελλοντικές επιτυχίες.

Για τα αναλυτικά αποτελέσματα πατήστε εδώ.

deltio typou 6

22.4.2017

Μια θεαματική εμφάνιση από τους εφήβους του Σκοπευτικού Ομίλου «ΑΓΗ ΚΑΣΟΥΜΗ». 

Ύστερα από έναν εξαιρετικό αγώνα, την 1η θέση στο Σπορ Πιστόλι Εφήβων κατέλαβε ο δεκαπεντάχρονος Γιώργος Μαυρίδης με συνολική επίδοση 541/600. Ακολούθησαν ο Κασούμης Δημήτριος και ο Βακιρτζής Παναγιώτης με 442/600. 

Οι νίκες του συλλόγου συνεχίστηκαν με την ομαδική νίκη των αγοριών στο Ομαδικό Πρωτάθλημα, όπου επαξίως κατέκτησαν την 3η θέση. 

Πολλά συγχαρητήρια και αναμένουμε πολλές ακόμα επιτυχίες, μιας και αυτή ήταν μόνο η αρχή για τους νεαρούς σκοπευτές.

Για περισσότερα αποτελέσματα πατήστε εδώ . 

deltio typou 5