ΑΓΗ ΚΑΣΟΥΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

10.4.2017

Θερμά συγχαρητήρια στους αθλητές και τις αθλήτριες του Σκοπευτικού Ομίλου «ΑΓΗ ΚΑΣΟΥΜΗ» για την θριαμβευτική τους εμφάνιση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2017 στο Σπορ Πιστόλι Εφήβων και Νεανίδων.

Συγκεκριμένα Πρωταθλητής Ελλάδος στο Σπορ Πιστόλι Εφήβων αναδείχθηκε ο 15χρονος αθλητής του συλλόγου μας Γιώργος Μαυρίδης με 541/600. Στην Ομαδική κατάταξη του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ο «ΑΓΗ ΚΑΣΟΥΜΗ Ε.Α.Σ.Ο.» κατέκτησε την 3η θέση με τους Γιώργο Μαυρίδη, Παναγιώτη Βακιρτζή και Δημήτρη Μάνο-Κασούμη .

Στις νεανίδες την 3η θέση, μετά από έναν συγκλονιστικό τελικό, κατέκτησε η 16χρονη Κωνσταντίνα Αργυροπούλου με 526/600. Στην Ομαδική κατάταξη του Πανελληνίου Πρωταθλήματος στο Σπορ Πιστόλι Νεανίδων ο «ΑΓΗ ΚΑΣΟΥΜΗ Ε.Α.Σ.Ο.» κατέκτησε την 3η θέση με τις Κωνσταντίνα Αργυροπούλου, Έλενα Πάλλη και Αιμιλία Παλάσκα.

Το μέλλον προβλέπεται ευοίωνο για τα junior του Συλλόγου, καθώς είναι όλοι μαθητές γυμνασίου και λυκείου ενώ στη κατηγορία αυτή μπορούν να αγωνίζονται αθλητές έως 20 ετών.

Για τα πλήρη αποτελέσματα στο Σπορ Πιστόλι Γυναικών πατήστε εδώ.